ویزا برای ورود به کشور کنیا

بر اساس توافقات صورت گرفته بین دو کشور، امکان صدور ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه نایروبی وجود دارد. با این حال توصیه می شود جهت سهولت سفر و پیشگیری از مشکلات ناشی از نقص مدارک، ویزای خود را پیش از سفر به کنیا و از سفارت این کشور دریافت نمایید.

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا شامل فرم درخواست ویزا، اصل پاسپورت با اعتبار بیش از 6 ماه، یک قطعه عکس 4×6 رنگی، فتوکپی صفحه اول گذرنامه، مدارک شغلی ترجمه شده به زبان انگلیسی (روزنامه رسمی یا جواز کسب برای کارفرمایان، گواهی اشتغال به کار برای کارمندان و گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان)، مدارک رزرو هتل و بلیط هواپیما می باشد.

حتما باید پیش از سفر به این کشور، در یکی از مراکز هلال احمر یا پاستور واکسیناسیون انجام گیرد.

در صورتی که قصد دارید ویزای خود را در فرودگاه نایروبی دریافت کنید، اطمینان حاصل کنید که گذرنامه ی شما حداقل 6 ماه اعتبار دارد. 

هزینه ی صدور ویزای توریستی 50 دلار می باشد و قابل استرداد نیست. اعتبار ویزای کنیا سه ماه می باشد.

 

تلفن سفارت: 021.22651080

آدرس وب سایت سفارت: kenyaembassytehran.co.ke

 

آدرس سفارت کنیا در ایران: تهران، بلوار آفریقا، خیابان آرش غربی ( بعد از پمپ بنزن جردن)، پلاک 13